Kiedy dieta bezglutenowa nie jest tylko kaprysem – celiakia, nieceliakalna nadwrażliwość na gluten i alergia na pszenicę

18.02.2016
prof. Hanna Szajewska

Wybrane treści dla pacjenta
  • Alergia na jad owadów
  • Choroby towarzyszące cukrzycy typu 1
  • Alergia na jad owadów u dzieci
  • Kontrowersje wokół spożycia mleka krowiego i jego przetworów
  • Alergia na leki
  • Kontaktowe zapalenie skóry (wyprysk kontaktowy): przyczyny, objawy i leczenie
  • Astma ciężka (oporna na leczenie)
  • Atopowe zapalenie skóry
  • Testy skórne
  • Nadwrażliwość zębów

Napisz do nas

Zadaj pytanie ekspertowi, przyślij ciekawy przypadek, zgłoś absurd, zaproponuj temat dziennikarzom.
Pomóż redagować portal.
Pomóż usprawnić system ochrony zdrowia.

Przegląd badań

Sponsorem serwisu jest