Czy istnieją różnice w obrazach klinicznych i przebiegu alergii na białka mleka krowiego, jaja kurzego, pszenicę i orzechy ziemne?

07.10.2021
prof. dr hab. n. med. Maciej Kaczmarski

Wybrane treści dla pacjenta
  • Czy picie mleka wpływa na laktację?
  • Które produkty żywnościowe zawierają błonnik?
  • Nadwrażliwość na pokarmy
  • Alergia pokarmowa
  • Laktoza – co to jest i jakie są objawy nietolerancji laktozy
  • Nietolerancja laktozy - dieta, zawartość laktozy w produktach mlecznych
  • Kontrowersje wokół spożycia mleka krowiego i jego przetworów
  • Jajko – wartości odżywcze, czy jajko podwyższa cholesterol?

Napisz do nas

Zadaj pytanie ekspertowi, przyślij ciekawy przypadek, zgłoś absurd, zaproponuj temat dziennikarzom.
Pomóż redagować portal.
Pomóż usprawnić system ochrony zdrowia.