Pierogi, naleśniki, kluski śląskie – czy chory na cukrzycę musi z nich zrezygnować na zawsze?

08.04.2015
mgr Paulina Augustyn, dietetyk kliniczny,
Dietclinic Szczawno Zdrój

Wybrane treści dla pacjenta
  • Neuropatia cukrzycowa
  • Cukrzyca MODY
  • Dieta w chorobie Parkinsona
  • Rola błonnika pokarmowego w leczeniu zespołu jelita nadwrażliwego
  • Dieta bezglutenowa
  • Dieta w kamicy żółciowej
  • Choroby towarzyszące cukrzycy typu 1
  • Dieta w niedoczynności tarczycy
  • Dieta w niedokrwistości z niedoboru żelaza
  • Dieta w chorobie zwyrodnieniowej stawów – czy można odbudować chrząstkę stawową?

Napisz do nas

Zadaj pytanie ekspertowi, przyślij ciekawy przypadek, zgłoś absurd, zaproponuj temat dziennikarzom.
Pomóż redagować portal.
Pomóż usprawnić system ochrony zdrowia.

Sponsorem serwisu jest