Czym jest „zakwaszenie organizmu”?

01.10.2020
mgr Jakub Sobiecki, Department of Epidemiology and Biostatistics, School of Public Health, Imperial College London
Lekarz Rodzinny 2017/06

Wybrane treści dla pacjenta
  • Dieta w zaparciach
  • Dieta bezglutenowa
  • Interakcje leków z żywnością
  • Zalecenia żywieniowe dla pacjentów z wyrównaną i niewyrównaną marskością wątroby
  • Dieta w eozynofilowym zapaleniu przełyku
  • Dieta o małej zawartości FODMAP (dieta zalecana w zespole jelita drażliwego)
  • Dieta w przewlekłej niewydolności nerek
  • Dieta w nadciśnieniu tętniczym
  • Zalecenia żywieniowe w ostrym i przewlekłym zapaleniu wątroby
  • Dieta DASH

Napisz do nas

Zadaj pytanie ekspertowi, przyślij ciekawy przypadek, zgłoś absurd, zaproponuj temat dziennikarzom.
Pomóż redagować portal.
Pomóż usprawnić system ochrony zdrowia.

Sponsorem serwisu jest