Kiedy dieta bezglutenowa nie jest tylko kaprysem – celiakia, nieceliakalna nadwrażliwość na gluten i alergia na pszenicę

29.07.2016
prof. Hanna Szajewska

Wybrane treści dla pacjenta
  • Dieta w chorobie Alzheimera
  • Nadczynność tarczycy u dzieci
  • Atopowe zapalenie skóry (AZS) u dzieci
  • Odma opłucnowa u dzieci
  • Dieta niskowęglowodanowa w wybranych jednostkach chorobowych
  • Choroby towarzyszące cukrzycy typu 1
  • Wzdęcia brzucha i nadmierne gazy – postępowanie dietetyczne
  • Dieta w kamicy żółciowej
  • Biegunka
  • Regeneracja i oczyszczanie wątroby – czy wspomaganie jest potrzebne?

Napisz do nas

Zadaj pytanie ekspertowi, przyślij ciekawy przypadek, zgłoś absurd, zaproponuj temat dziennikarzom.
Pomóż redagować portal.
Pomóż usprawnić system ochrony zdrowia.