Dlaczego czas stosowania diety lowFODMAP powinien być ograniczony?

13.11.2020
prof. dr hab. n. med. Barbara Skrzydło-Radomańska
Katedra i Klinika Gastroenterologii z Pracownią Endoskopową, UM w Lublinie

Wybrane treści dla pacjenta
  • Dieta w chorobie Alzheimera
  • Produkty żywnościowe pomocne w leczeniu reumatoidalnego zapalenia stawów
  • Dieta w niealkoholowej stłuszczeniowej chorobie wątroby
  • Dieta w niedoczynności tarczycy
  • Dieta w łuszczycy
  • Dieta w zespole metabolicznym
  • Zalecenia żywieniowe w ostrym i przewlekłym zapaleniu wątroby
  • Dieta w chorobie refluksowej
  • Rola błonnika pokarmowego w leczeniu zespołu jelita nadwrażliwego
  • Hipercholesterolemia: Dieta na obniżenie cholesterolu - jadłospis, przepisy