Pierogi, naleśniki, kluski śląskie – czy chory na cukrzycę musi z nich zrezygnować na zawsze?

08.04.2015
mgr Paulina Augustyn, dietetyk kliniczny,
Dietclinic Szczawno Zdrój

Wybrane treści dla pacjenta
  • Cukrzyce wtórne
  • Regeneracja i oczyszczanie wątroby – czy wspomaganie jest potrzebne?
  • Cukrzyca u kobiet w ciąży
  • Dieta w niedoczynności tarczycy
  • Leczenie cukrzycy typu 1
  • Dieta w zespole policystycznych jajników
  • Produkty żywnościowe pomocne w leczeniu reumatoidalnego zapalenia stawów
  • Hipercholesterolemia: Dieta na obniżenie cholesterolu - jadłospis, przepisy
  • Dieta w kamicy żółciowej
  • Cukrzyca typu 2

Napisz do nas

Zadaj pytanie ekspertowi, przyślij ciekawy przypadek, zgłoś absurd, zaproponuj temat dziennikarzom.
Pomóż redagować portal.
Pomóż usprawnić system ochrony zdrowia.

Sponsorem serwisu jest