Rak jelita grubego - co powinni wiedzieć interniści i lekarze rodzinni
prof. Witold Bartnik

21.05.2015
prof. Witold Bartnik

Wybrane treści dla pacjenta
  • Zalecenia żywieniowe dla pacjentów z wyrównaną i niewyrównaną marskością wątroby
  • Zalecenia dietetyczne przy próchnicy zębów
  • Dieta w chorobie Parkinsona
  • Choroba Fabry’ego
  • Choroba Huntingtona
  • Dieta w łuszczycy
  • Produkty żywnościowe pomocne w leczeniu reumatoidalnego zapalenia stawów
  • Dystrofia miotoniczna typu 1
  • Rdzeniowy zanik mięśni (SMA): przyczyny, objawy i leczenie
  • Rak jelita grubego - przyczyny, objawy, leczenie i rokowania

Napisz do nas

Zadaj pytanie ekspertowi, przyślij ciekawy przypadek, zgłoś absurd, zaproponuj temat dziennikarzom.
Pomóż redagować portal.
Pomóż usprawnić system ochrony zdrowia.