Czy w celach diagnostycznych równoczesna eliminacja z diety >1 produktu jest uzasadniona?

25.05.2020
prof. dr hab. Grażyna Czaja-Bulsa
Katedra Pediatrii, Pomorski Uniwersytet Medyczny w Szczecinie

Wybrane treści dla pacjenta
  • Zalecenia żywieniowe w ostrym i przewlekłym zapaleniu wątroby
  • Dieta u osób ze stomią – zalecenia ogólne
  • Dieta w profilaktyce i leczeniu niedoborów żelaza u sportowców
  • Dieta wspomagająca leczenie hemoroidów
  • Dieta w chorobie wrzodowej
  • Zalecenia żywieniowe dla pacjentów z wyrównaną i niewyrównaną marskością wątroby
  • Dieta w stwardnieniu rozsianym
  • Dieta bezglutenowa
  • Dieta w niedokrwistości z niedoboru żelaza
  • Regeneracja i oczyszczanie wątroby – czy wspomaganie jest potrzebne?

Napisz do nas

Zadaj pytanie ekspertowi, przyślij ciekawy przypadek, zgłoś absurd, zaproponuj temat dziennikarzom.
Pomóż redagować portal.
Pomóż usprawnić system ochrony zdrowia.