Kiedy i jak wprowadzać gluten do diety niemowlęcia?

17.07.2019
prof. dr hab. n. med. Hanna Szajewska
Klinika Pediatrii, Warszawski Uniwersytet Medyczny
Zobacz także
Wybrane treści dla pacjenta
  • Dieta i suplementacja w chorobie Hashimoto
  • Zalecenia żywieniowe dla pacjentów z wyrównaną i niewyrównaną marskością wątroby
  • Produkty żywnościowe pomocne w leczeniu reumatoidalnego zapalenia stawów
  • Zapalenie opryszczkowate skóry
  • Dieta w chorobie refluksowej
  • AZS u niemowląt karmionych piersią - dieta matki karmiącej
  • Rola błonnika pokarmowego w leczeniu zespołu jelita nadwrażliwego
  • Karmienie piersią bliźniąt i wieloraczków
  • Dieta w osteoporozie
  • Regeneracja i oczyszczanie wątroby – czy wspomaganie jest potrzebne?

Napisz do nas

Zadaj pytanie ekspertowi, przyślij ciekawy przypadek, zgłoś absurd, zaproponuj temat dziennikarzom.
Pomóż redagować portal.
Pomóż usprawnić system ochrony zdrowia.

Placówki

Szukasz poradni, oddziału lub SOR w swoim województwie? Chętnie pomożemy. Skorzystaj z naszej wyszukiwarki placówek.

Doradca medyczny

Twój pacjent ma wątpliwości, kiedy powinien zgłosić się do lekarza? Potrzebuje adresu przychodni, szpitala, apteki? Poinformuj go o Doradcy Medycznym Medycyny Praktycznej